Praktijk

Afspraken

Voor afspraken kunt u bellen (evt. inspreken) iedere werkdag

  • ’s ochtends tussen 8.30 en 10.00 uur
  • ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur

Ook kunt u contact opnemen via deze website.

Praktijkadres

Marieke van Drooge - Klassiek Homeopaat

Adres: Vijverhoef 55, 1081 AW Amsterdam - Buitenveldert

Website: www.mariekevandrooge.nl

KvK-nummer: 64576302

Plattegrond

Routekaart Tram en Metro Amsterdam

Tarieven en verzekering

Tarief eerste consult: € 90,- (incl. BTW)
Tarief vervolgconsulten: € 45,- (incl. BTW)

Gerekend moet worden met ongeveer 5 consulten - waarvan dus 4 vervolgconsulten - om de klachten geheel op te lossen. Tussen ieder consult zit normaal gesproken een periode van 6 weken.

De meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden homeopathische behandelingen. Daarbij is van belang dat ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van klassiek homeopaten (NVKH).
Het hangt van de polis af of de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Aangesloten bij de RBCZ

Ik ben via de NVKH ook aangesloten bij de RBCZ en daarmee bij een klachtencommissie. Meer informatie kunt u vinden op de website van de RBCZ en de TCZ

Je hebt een klacht. Wat nu?

Quasir: EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJNIk doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden.Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je terecht bij de Geschilleninstantie Zorggeschil, Stichting Zorggeschil, Postbus 24018, 3502 MA Utrecht tel.nr. 06-12583075 (ambtelijk secretaris) van 9.00 tot 17.00 uur (ma t/m vr) zie ook www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl.

Deze geschilleninstantie ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Privacydocument - Uw privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Lees hier het privacydocument.